Minska egnahemshusets värmeräkning med upp till 20 %

Anvia Hustomten drar nytta av dygnets förmånligaste timpriser på el och du sparar upp till 20 % av uppvärmningskostnaderna!

Uppvärmningskostnaden är en av de största utgifterna som invånare i egnahemshus har, särskilt om man använder traditionella uppvärmningssätt. Anvia Hustomten moderniserar traditionella uppvärmningssätt genom att dra nytta av variationerna i timpriset på el utan att boendekomforten blir lidande. Detta ger i allmänhet besparingar på 15–20 %. Återbetalningstiden för tjänsten är alltid kortare än för luftvärmepumpar eller jord- eller bergvärme. Anvia Hustomten lämpar sig för de flesta hushåll med olje- eller elvärme. Läs mer eller ring oss så berättar vi hur mycket din värmeräkning skulle minska med hjälp av Anvia Hustomten. Du når oss på nummer (06) 411 3300 (vard. 9–17).

*Tjänsten Anvia Hustomten 0 €/mån. i 6 mån., varefter abonnemanget fortsätter gälla tills vidare enligt prislistan (9,90 €/mån.). Installation av tjänsten inklusive baspaketets utrustning 449 € (elvärme) eller 549 € (oljevärme). Förmånen kan inte kombineras med andra kampanjförmåner eller rabatter. Kampanjtid: 1.7–30.9.2015.

 

Tomten i ett nötskal.

Hustomten är en trådlös tjänst som ser över och styr elförbrukningen i ditt hem eller i din fritidsbostad. Hustomten jobbar flitigt dygnet runt och följer hela tiden hur priset på el utvecklas. Genom att följa väderprognosen och priserna på elbörsen tar Hustomten reda på vilka som är de billigaste timmarna i dygnet och drar sedan fördel av detta i uppvärmningen av ditt hem. I hem med oljeuppvärmning väljer Hustomten uppvärmning med el eller olja utgående från vad som är billigast för tillfället. Du behöver inte göra något!

  • Nyckelfärdig tjänst
  • Prisalarm via sms
  • Styr tjänsten t.ex. med din smarttelefon

Tomten lystrar till surfplattor, datorer och smarttelefoner.

Med Tomten sparar du upp till 20 %!

  • Exempelkalkyl 1
  • Exempelkalkyl 2
  • Exempelkalkyl 3

Exempelkalkylen baseras på verklig elförbrukning i en familj på 5 personer 1.9.2013 - 15.1.2014 i ett småhus byggt 1990. Varmvattenberedaren 1500 liter och effekten 12 kW.

Innevarande månad

Föregående månad

Hela perioden

Exempelkalkylen baseras verklig elförbrukning i en familj på 2 personer 1.9.2013 - 15.1.2014 i ett 1990 byggt småhus. Varmvattenberedare 3000 liter och effekten 18 kW.

Innevarande månad

Föregående månad

Hela perioden

Exempelkalkylen baseras på verklig elförbrukning under tiden 1.9.2013 - 15.1.2014 i en fritidsbostad, med varierande antal användare. Varmvattenberedare 3000 liter och effekten 18 kW.

Innevarande månad

Föregående månad

Hela perioden

Spara €

Dina vänner vill säkert gärna höra om detta:

Hustomten Mini sparar hemma.
Rum för rum!

Hustomten har fler goda nyheter för dig som har ett stort hem med många kvadratmeter. Det är onödigt att värma upp hela huset med full effekt hela tiden, därför kan du instruera tomten att justera temperaturen rum för rum i ditt hem och således spara pengar. Dessutom höjs boendekomforten i hemmet!

20 °C
20 °C
19 °C
18 °C
19 °C
21 °C

Intresserad?

Ta kontakt, så kommer Tomten och sparar smart även hemma hos dig.